close
تبلیغات در اینترنت
اندازه گیری چگالی بالک و ظاهری دانه ارزن:
درخواست فیلم دانلود سریال جدید دانلود فیلم ایرانی دانلود فیلم خارجی
  • لیست کلیه تجربیات دبیران برای رتبه خبره و عالی

    لیست کلیه تجربیات دبیران برای رتبه خبره و عالی

  • لیست و فهرست کلیه اقدام پژوهی ها

    لیست و فهرست کلیه اقدام پژوهی ها

  • رمز های جی تی ای 5 بصورت کامل

    رمز های جی تی ای 5 بصورت کامل

  • معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

    معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

  • معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

    معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

  • آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

    آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

  • آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

    آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

  • آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

    آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

  • معرفی نظام آموزش عالی فیلیپین

    معرفی نظام آموزش عالی فیلیپین

  • معرفی نظام آموزش عالی ترکیه

    معرفی نظام آموزش عالی ترکیه

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 13 مهر 1394
  • بازدید : 428 مشاهده

مقدمه

در علوم پایه چگالی را مقدار جرم در واحد حجم می دانند. در صورتی که در علوم پیشرفته این تعریف از چگالی صحیح نیست و دقیقا تعریف جرم واحد حجم با جرم مخصوص یا همان دانسیته می باشد. در علم کل، وزن مخصوص یک ماده به وزن آب هم حجم نشان می دهند.

یکاهای رایج:

یکای  SI برای چگالی:

-        کیلو متر بر متر مکعب

یکاهای متری بیرون از SI :

-        کیلومتر بر لیتر

-        کیلومتر بر دی سی متر مکعب

-        گرم بر میلی لیتر

-        گرم بر سانتی متر مکعب

در یکاهای سفارشی ایالات متحده ، یکاهای چگالی موارد زیر را هم شامل می شود:

-        اونس بر اینچ

-        پوند بر اینچ مکعب

-        پوند بر فوت مکعب

-        پوند بر یارد مکعب

-        پوند بر گالن

-        پوند بر بوشل آمریکایی

اسلاگ بر فوت مکعبدر یکاهای سفارشب ایالات متحده ، یکاهای چگالی موارد زیر را هم شامل می شود:

-        اونس بر اینچ

-        پوند بر اینچ مکعب

-        پوند بر فوت مکعب

-        پوند بر یارد مکعب

-        پوند بر *

-        پوند بر بوشل آمریکایی

-        اسلاگ بر فوت مکعب

جهان در حال انبساط است، اما نیروهای جاذبه بر این مواد، باعث کنده شدن این انبساط می شود، هر چه جرم جهان متراکم باشد، بر همان اندازه چگالی آن زیاد تر شده و انبساط آن کند تر می شود، جهانی که چگالی بالایی داشته باشد ممکن است بالاخره به خاطر قدرت نیروی جاذبه بین قسمت های تشکیل دهنده اش منقبض شود. اگر جهان به اندازه ی کافی چگالی نداشته باشد برای همیشه در حال انبساط خواهد بود.

انواع چگالی :

چگالی واقعی:                                                   

چگالی ظاهری/ ذره:                              

چگالی توده/ بالک:                               

مواد و روش ها:

برای محاسبه چگالی  ظاهری/ دانتیر ظاهری*:

ابتدا یک بشر یا پیکنو متر  خالی را بر می داریم سپس تو لوئن را می ریزیم و وزن آن را یادداشت کرده پس از آن درون بشر+ تولوئن ماده غذاییی ( ارزن) را ریخته و وزن آن را نیز یادداشت کرده سپس برای بدست آوردن حجم از رابطه زیر استفاده کرده .

و پس از محاسبه حجم دامنیتر ظاهری را با فرمول زیر بدست آورده:

(لازم به ذکر است وزن ارزن ها را نیز باید داشته باشیم.)                  

 

 

محاسبه دانیتیه توده /بالک:

ابتدا * را بر داشته و آن را  وزن می کنیم پس از یک ارتفاع مشخص در یک * در ازون را ریخته و وزنش  می کنیم بعد به * ضربه زده و دوباره وزنش می کنیم ئ دانیتیه  توده را با توجه به فرمول زیر محاسبه  کرده:

مواد و دستگاه ها:

یکنومتری،مزرور

 

 

نتایج بحث:

اختلاف در چگالی برای ارزیابی کیفی میوه ها، سبزی ها، دانه های غلات و * مختلف استفاده می شود. چگالی مایعات غذایی در طی فرایند های جداسازی مانند سانتریفیوژ  و ترسیب و همچنین برای تعیین خصوصیات جریان و محاسبه توان  پنوماتیکی انتقال داده می شود   و  یا وقتی که از جریا هیدرولیکی برای حمل و نقل میوه ها و سبزی استفاده می شود تعیین سرعت ها

منابع: سایت تخصصی فیزیک