close
تبلیغات در اینترنت
رابطه غلظت عناصر غذایی با تشکیل میوه
درخواست فیلم دانلود سریال جدید دانلود فیلم ایرانی دانلود فیلم خارجی
  • لیست کلیه تجربیات دبیران برای رتبه خبره و عالی

    لیست کلیه تجربیات دبیران برای رتبه خبره و عالی

  • لیست و فهرست کلیه اقدام پژوهی ها

    لیست و فهرست کلیه اقدام پژوهی ها

  • رمز های جی تی ای 5 بصورت کامل

    رمز های جی تی ای 5 بصورت کامل

  • معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

    معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

  • معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

    معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

  • آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

    آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

  • آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

    آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

  • آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

    آشنایی با دانشکده فنی انقلاب اسلامی

  • معرفی نظام آموزش عالی فیلیپین

    معرفی نظام آموزش عالی فیلیپین

  • معرفی نظام آموزش عالی ترکیه

    معرفی نظام آموزش عالی ترکیه

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت
  • تاریخ ارسال : جمعه 17 مهر 1394
  • بازدید : 169 مشاهده

رابطه غلظت عناصر غذایی با تشکیل میوه

 

رابطه غلظت عناصر غذایی با تشکیل میوه

 

افزایش تشکیل میوه در محصولات باغی نظیر بادام ، گردو، فندق، پسته ، سیب وگلابی ازلحاظ اقتصادی مهم است. به همین منظور محلول پاشی عناصرغذایی محتوی اوره ، روی وبرهریک با غلظت پنج در هزار (با غلظت 1.5 درصد درمجموع) در پاییز پس از برداشت محصول به دلایل زیر مفید خواهد بود.

 

1. طول عمر تخمک افزایش یافته، گرده افشانی موثرطولانی شده وبه این ترتیب درصد تشکیل میوه افزایش می یابد.

 

2. نقش اصلی بروروی درفرایند گرده افشانی وجوانه زدن دانه گرده می باشد .بنابراین غلظت بهینه این عناصردرمرحله گرده افشانی درصد تشکیل میوه را افزایش خواهد داد.

 

دراوایل فصل بهار که دمای خاک پایین بوده وبرگهاظاهرنشده اند، جذب ازخاک صورت نمی گیرد.درنتیجه غلظت بهینه این عناصر درجوانه ها فرایند های تقسیم وتوسعه سلولی را تسهیل خواهد نمود.بنابراین با توجه به موارد فوق توصیه می شود محلول پاشی پاییزه برای درختان میوه باعناصر فوق درباغها حداقل یک بار ترویج گردد.

 

منبع: ملکوتی، محمد جعفر و طباطبایی، سید جلال. (1384). تغذیه صحیح درختان میوه در خاک های آهکی ایران. با همکاری موسسه تحقیقات خاک و آب. تهران، انتشارات سنا

 

 

 

 

 

www.ake.blogfa.com              www.ake.blogfa.com          www.ake.blogfa.com